KINDERACTIVITEIT

ZONDAG 2 SEPTEMBER ZIJN ALLE KINDEREN WELKOM DEEL TE NEMEN AAN EEN SCHILDERDAG OP DE LOCATIE MODDERPEDJE, HALVEDIJK 5 GRUBBENVORST. ONDER LEIDING VAN BEELDEND KUNSTENAARS ZAL DAAR GEWERKT KUNNEN WORDEN AAN HET SCHILDEREN MET ACRYLVERF.
NIKS IS LEUKERS DAN ZELF IETS MAKEN MET KWAST EN VERF.

MUZIKAAL TALENT LAAT ZICH HOREN

sTICHTING kUNSTKIJKEN STAAT VOOR BEVORDERING VAN ALLE ASPECTEN DIE MET KUNST TE MAKEN HEBBEN. ZO WILLEN WIJ OOK MUZIKAAL TALENT UIT ONS DORP DE KANS GEVEN ZICH TE EXPOSEREN TIJDENS DE KUNSTROUTE. oP VERSCHILLENDE LOCATIES ZAL ZANG EN GITAARSPEL TE BEWONDEREN ZIJN.
* HET GRUBBENVORSTER MANNENKOOR
OP ZATERDAG 1 SEPTEMBER TE BELUISTEREN GEDURENDE DE GEHELE DAG OP LOCATIES O.A. kLOOSTERSTRAAT WINKEL AUK VET EN OP LOCATIE MODDERPEDJE HALVEDIJK 5
* fOLK ENSEMBLE CHAPIETER
OP ZONDAG 2 SEPTEMBER VAN 11.00 TOT 16.00 UUR. oP LOCATIES GROENE WOUD, LOVENDAAL 19 EN ATELIER LEONIE TIELEN, LOVENDAAL 2